lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 февруари! Днес в никакъв случай недейте да...

lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...  

 
Телец
Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.

Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава. 

Скорпион
Днес шанса просто няма да Ви се усмихва. За реализиране на резултатъ, дори и най-скромните, ще се наложи безусловно да излезете от кожата си. Усилията, които се изискват, са колосални, а постигнатите победи би трябвало да се преглеждат под микроскоп. Но и със скръстени ръце не може да седите - денат изисква активност, въпреки и тя да не е ефикасна. Това се отнася освен до професионалния, само че и до персоналния живот. Тук измененията ще са Ви просто нужни, с цел да можете да се чувствате удобно. Затова използвайте всяка опция да разкъсате веригите на всекидневните отговорности и грижи, с цел да зарадвате обичания човек с нови чувства.

Стрелец
Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение? 

Козирог
Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.

Водолей
Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания. 

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР